• BIST 108.489
  • Altın 152,547
  • Dolar 3,6704
  • Euro 4,3242

    Tomris İncer Hayatını Kaybetti

    Tomris İncer Hayatını Kaybetti
    05.10.2015 09:48
    Son olarak Racon dizisiyle ekranlara gelen, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tomris İncer, 67 yaşında yaşamını yitirdi.

    Son olarak Racon dizisiyle ekranlara gelen, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tomris İncer, 67 yaşında yaşamını yitirdi.

    Bir süredir kanser tedavisi gören tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu İncer'in ölüm haberini oyuncu Levent Kazak, Twitter hesabından duyurdu. Kazak, İncer'in fotoğrafını paylaşarak "Büyük bir ustayı kaybettik. O sahneye, sahne de ona aşıktı. Güle güle" notuyla kötü haberi verdi.

    Tomris İncer'in vefat haberinden sonra sanat dünyasından ve sevenlerinden mesaj yağıyor. O mesajlardan bazıları şöyle;

    Cem Davran: Ah be Tomi. #Tomrisİncer Çocukluğum, ilk gençliğim derken, sadece Rumuz Goncagül bile desem yeter. Ruhun şad olsun.

    Fırat Tanış: Buraya yazıp yazıp sildiğim #Tomrisİncer . çok üzgünüm, ailesi ve sevenlerinin başı sağ olsun

    Çiçek Dilligil: Bu dünyadan bir Tomris İncer geçti..Ne geçişti ama..Bedeni gitti, rolleri, sesi, tertemiz kalbi, o…

    Yekta Kopan: Tomris İncer büyük bir oyuncuydu. Gözleri yeterdi.

    TOMRİS İNCER KİMDİR?

    Tomris İncer (d. 16 Mart 1948, Bulgaristan - ö. 5 Ekim 2015), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    1974 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuna giren sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı, özel tiyatrolarda oynadı. En önemli çıkışını Bir İstanbul Masalı adlı diziyle yaptı.Tomris İncer Kanser tedavisi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu.

    Filmografisi

    Böyle Bitmesin - 2012

    Aşk ve Ceza - 2010

    Tramvay (film)- 2006

    Binbir Gece - 2006

    Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol - 2005

    Bir İstanbul Masalı - 2003

    Aşk ve Gurur - 2002

    Gönlümdeki Köşk Olmasa - 2002

    Karşılaşma - 2002

    Çamur - 2002

    O da Beni Seviyor - 2001

    Bana Old and Wise'ı Çal - 1998

    Kuşatma Altında Aşk - 1997

    Aylaklar - 1994

    Tersine Dünya - 1993

    Gizli Yüz - 1990

    At Gözlüğü - 1978

    Azap - 1973

    Kaynak: Haber Kaynağı

    Yapılan yorumlardan Medya Trabzon sorumlu tutulamaz.

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Medya Trabzon | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0462 321 10 75 | Faks : 0462 321 10 74 | Haber Yazılımı: CM Bilişim